Jakie są zasady anulowania subskrypcji wersji PRO?

Subskrypcja wersji PRO jest automatycznie odnawiana co roku w rocznicę przejścia na wyższą wersję.

Chociaż subskrypcję wersji PRO można anulować w dowolnym momencie bez dodatkowych opłat, ekskluzywne funkcje marketingowe wersji PRO będą dostępne do końca 12-miesięcznego okresu subskrypcji. W tym momencie konto zmieni się z powrotem na konto Basic.

Jeśli masz dalsze pytania dotyczące tych zasad anulowania, skontaktuj się z naszym oddziałem wsparcia dla hoteli Hotelier Care, klikając tutaj.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 47 z 139
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie