5. Meer mogelijkheden met trivago

1. De reis begint op trivago, maar eindigt in uw hotel
  2. Producten en features van trivago Hotel Manager

De reis begint op trivago, maar eindigt in uw hotel

Met deze blauwdruk voor succes op trivago en de juiste tools in handen om uw unieke hotelprofiel op te bouwen, bent u klaar om te worden ontdekt door miljoenen reizigers wereldwijd.

Wij geven elk type hotelier de kans om succesvol te zijn op trivago. Daarom moedigen wij u aan om volop te profiteren van de gratis en betaalde marketingproducten en -features die voor u beschikbaar zijn op ons platform trivago Hotel Manager.

Scrol naar boven

Producten en features van trivago Hotel Manager

trivago Hotel Manager PRO

trivago Hotel Manager PRO is de premiumversie van trivago Hotel Manager. Met PRO krijgt u niet alleen toegang tot belangrijke promotietools om meer aandacht te trekken, maar ook tot exclusieve statistieken om uw markt beter te begrijpen en strategische beslissingen voor uw business te maken. Klik hier om een gratis adviesgesprek aan te vragen voor meer informatie over de voordelen van een PRO-account.

Rate Connect

Rate Connect is een gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager. Hiermee kunt u directe boekingen genereren door uw officiële websitetarieven aan te prijzen op uw hotelprofiel. Rate Connect maakt gebruik van een betaalmodel op basis van kosten per klik (CPC). Iedere keer dat een reiziger op uw websitetarief klikt, wordt er dus een kleine toeslag in rekening gebracht. Klik hier om een gratis adviesgesprek aan te vragen voor meer informatie over het opzetten van een Rate Connect-campagne.

Door te profiteren van zowel PRO als Rate Connect, beschikt u over alle middelen die nodig zijn om uw algehele prestatie op trivago te versterken met het meest volledig mogelijke hotelprofiel.

Scrol naar boven

Inhoud voor het laatst bijgewerkt: maart 2018