3. Bouw uw hotelprofiel op

Content:

1. Hotelinformatie
  2. Afbeeldingen
  3. Beschrijving
  4. Hoteldetails
  5. Kamertypes
  6. De belangrijkste punten om te onthouden

Hotelinformatie

trivago Hotel Manager geeft u alle benodigde tools om een uniek hotelprofiel op te bouwen en te beheren. Wilt u opvallen in de zoekresultaten op trivago? Zorg dan dat uw profiel volledig is aangevuld met uw hotelinformatie, waarin hoteldetails, afbeeldingen, kamertypes en een beschrijving voorkomen.

Scrol naar boven

Afbeeldingen

De hoofdafbeelding is de eerste indruk die reizigers krijgen van uw hotelprofiel. Maar dat is nog maar het begin.

Zorg voor een afwisselende afbeeldingenbibliotheek van 20 kwalitatief hoogwaardige foto's waarop u de kamers en ruimtes van uw accommodatie optimaal weergeeft. Zo kunnen nieuwsgierige reizigers op trivago zich inbeelden hoe een verblijf bij u eruitziet.

Afbeeldingen uploaden

Selecteer Afbeeldingen in het navigatiemenu aan de linkerkant om de afbeeldingenbibliotheek van uw profiel te openen.

1. Klik op Voeg afbeeldingen toe om een of meerdere foto's tegelijk te uploaden vanaf uw computer of mobiele apparaat
  2. Kies een foto van de voorgevel van uw accommodatie of een kamertype om de hoofdafbeelding in te stellen
  3. Vink het vakje bij een of meerdere afbeeldingen aan om deze toe te wijzen aan een kamertype of te verwijderen
  4. Klik op de pijl onderaan een foto om een lijst met opties uit het keuzemenu weer te geven. U kunt de foto instellen als hoofdafbeelding, toewijzen aan een kamertype of verwijderen
  5. Dit icoon houdt in dat de afbeelding nog niet is goedgekeurd. Doorgaans neemt dit proces maximaal 24 uur in beslag
  6. Dit icoon houdt in dat een foto van lage kwaliteit is. Wij raden aan de foto te vervangen door een afbeelding van hogere kwaliteit

Scrol naar boven

Beschrijving

Reizigers willen graag meer over uw accommodatie weten. Spreek ze daarom aan met een pakkende beschrijving.

Laat uw beschrijving vertalen in de meest relevante talen voor uw markt. Vermijd hierbij gratis online vertaaltools. Deze kunnen leiden tot taalfouten en verwarring over de inhoud.

Beschikt u over trivago Hotel Manager PRO, dan weet u wat voor reizigers uw hotelprofiel bekijken en waar ze vandaan komen. Dit helpt u om uw wereldwijde doelgroep te bereiken met aansprekende beschrijvingen in hun eigen taal.

Een beschrijving opstellen

Selecteer Beschrijving in het navigatiemenu aan de linkerkant.

1. Selecteer een taal uit het keuzemenu
  2. Voor uw beschrijving in het veld in
  3. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent
  4. U kunt uw beschrijvingen naar wens activeren en deactiveren

Scrol naar boven

Hoteldetails

Reizigers besteden hun tijd op trivago niet alleen aan het verkennen van hotelprofielen met uitgebreide informatie. Ze maken ook gebruik van het filtersysteem van trivago om aan te geven welke specifieke voorzieningen en diensten ze belangrijk vinden.

Door alle relevante details van uw accommodatie toe te voegen, vergroot u de kans dat ons systeem u vindt en aanprijst bij potentiële gasten.

Hoe meer informatie u aan uw reizigers biedt, hoe meer interesse u voor uw accommodatie genereert. En dat kan u weer meer boekingen opleveren.

Hoteldetails toevoegen

Selecteer Hoteldetails in het menu aan de linkerkant.

1. Als u deze pagina voor het eerst bezoekt, dient u de setup-assistent te volgen voor het bevestigen, toevoegen of bijwerken van de belangrijkste details over uw accommodatie. Zo zorgt u ervoor dat uw hotelprofiel de belangrijkste informatie bevat waarop reizigers filteren tijdens het zoeken op trivago.

Ga na het volgen van deze snelle en eenvoudige stappen verder met het toevoegen van uw uitgebreide hoteldetails en geaccepteerde betalingsmethodes:

2. Vink in elk gedeelte de vakjes naast de relevante opties aan

3. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent

Uw contactgegevens in andere talen weergeven:

4. Selecteer een taal uit het keuzemenu
5. Voer uw gegevens in de geselecteerde taal in
6. Klik op Toevoegen wanneer u klaar bent

Als u ooit de basisinformatie van uw accommodatie wilt bijwerken:

7. Klik op Bewerken

8. Scrol omlaag op de pagina om nieuwe informatie toe te voegen of bestaande informatie te bewerken
9. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent

Scrol naar boven

Kamertypes

Uw accommodatie bestaat misschien wel uit 10 of 15 kamers, maar hebben ze ook allemaal dezelfde inrichting, dezelfde voorzieningen en hetzelfde uitzicht?

Reizigers willen graag weten wat voor keuze ze hebben. Als u dus aangeeft welke verschillende kamertypes er zijn, met bijbehorende foto's, stelt u ze in staat om de perfecte kamer voor hun verblijf te kiezen.

Een kamertype aanmaken

Selecteer om te beginnen Kamertypes in het navigatiemenu aan de linkerkant en klik vervolgens op Nieuw kamertype toevoegen

1. Voer de naam van de kamer in
  2. Selecteer een categorie
  3. Kies het type bed
  4. Geef het aantal kamertypes in dezelfde kamercategorie aan
  5. Voeg de grootte van de kamer en eventuele aanvullende ruimtes toe

6. Vink de vakjes aan voor eventuele speciale kamervoorzieningen en het uitzicht van de kamer
7. Voeg een foto uit uw afbeeldingenbibliotheek toe die overeenkomt met het aangegeven kamertype
8. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent

Scrol naar boven

De belangrijkste punten om te onthouden:

• Upload 20 kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen met een breedte van 2000 pixels, in het bestandsformaat .jpeg of .jpg.
  • Maak een aansprekende beschrijving en laat deze vertalen in de belangrijkste talen.
  • Voeg al uw uitgebreide hoteldetails toe.
  • Voeg de kamertypes van uw accommodatie toe met bijbehorende foto's.

Scrol naar boven

Inhoud voor het laatst bijgewerkt: maart 2018