Hoe kan ik de grootte van een afbeelding in mijn afbeeldingenbibliotheek zien?

Log in op uw trivago Hotel Manager-account en kies Afbeeldingen in het navigatiemenu aan de linkerkant:

• Klik op een afbeelding in de afbeeldingenbibliotheek van uw hotelprofiel om een pop-upvenster met de grootte van de afbeelding in pixels te zien. De breedte dient 2000 pixels te zijn.

Handige info:

• Hotelprofielen met afbeeldingen van hoge kwaliteit ontvangen 63% meer kliks van reizigers
  • Uw afbeeldingenbibliotheek dient ten minste 20 afbeeldingen van hoge kwaliteit te hebben zodat nieuwsgierige reizigers zich al van tevoren een onvergetelijk verblijf bij u kunnen voorstellen.