Waarom worden in vergelijking met de gegevens van mijn aansluitaanbieder op mijn dashboard minder Rate Connect-boekingen weergegeven?

Soms gebeurt het dat als een reiziger vanaf trivago via Rate Connect naar uw website wordt omgeleid, er na een langere periode van inactiviteit van de internetsessie een time-out plaatsvindt. Wanneer de gebruiker vervolgens probeert om verder te gaan door de pagina in de browser te vernieuwen, kunnen wij een boeking niet meer bijhouden en vastleggen.

Wij raden u daarom aan de boekingen met de gegevens van uw aansluitaanbieder te vergelijken en het aantal boekingen dat op het dashboard van uw trivago Hotel Manager wordt weergegeven, overeenkomstig aan te passen.

Klik hier om onder 'Hoe wordt de omzet per kanaal berekend?' meer te lezen.