Hoe stel ik mijn Rate Connect-budget in?

1. Budgetbedrag

Er is geen bedrag dat ‘perfect’ is omdat elke Rate Connect-campagne anders is.

Om te beslissen wat het juiste budget voor u is, kunt u gebruikmaken van de slider om zo uw gepersonaliseerde budgetaanbevelingen te zien.

Budgetaanbevelingen zijn gebaseerd op meerdere factoren die uw campagne beïnvloeden, zoals de karakteristieken van uw woning, de concurrentie in de door u geselecteerde markten en het aantal kliks dat uw campagne waarschijnlijk hierdoor krijgt.

Wanneer u uw campagnebudget heeft ingesteld, kunt u de individuele budgetten op ieder moment aanpassen. Door steeds uw budget een klein beetje aan te passen, kunt u efficiënter presteren en het rendement op uw investering verbeteren, zonder dat u het risico loopt om uw budget te overschrijden.

Screen_Shot_2017-11-21_at_11.44.33.png Tip: Start uw Rate Connect-campagne door tijdens het instellen de drie aanbevolen markten te installeren.

2. Looptijd van budget

Het Rate Connect-budget dient genoeg te zijn om de campagne voor een hele maand actief te houden.

Waarom is dit belangrijk? Het genereren van directe boekingen om zo blijvende omzetgroei voor uw business tot stand te brengen, vraagt om een langetermijnaanpak.

Dit betekent dat uw Rate Connect-campagne een hele maand, en elke maand, actief dient te blijven. Op deze manier kunt u meer reizigers naar uw boekingspagina trekken en er zeker van zijn dat zij direct bij u boeken.

Screen_Shot_2017-11-21_at_11.44.33.png Onthoud: Rate Connect-budgetten worden elke maand automatisch vernieuwd.

3. Onvoldoende budgetten

Als uw Rate Connect-budget voor het einde van de maand verbruikt is, wordt uw officiële websitetarief niet langer op uw trivago hotelprofiel weergegeven. Als reizigers uw directe tarief niet kunnen zien, loopt u waarschijnlijk directe boekingen mis.

Daarom is het, vooral tijdens de eerste paar maanden van uw campagne, belangrijk om uw Rate Connect-budget goed in de gaten te houden.

Hoe u uw budget kunt aanpassen

1. Ga naar de budgetpagina door op de tab ‘Budgetten’ te klikken in Rate Connect.

• Selecteer een markt en klik op bewerken (1)
  • Sleep met de slider om uw maximale maandelijkse investering vast te stellen (2)
    (Er worden budgetaanbevelingen gegeven om u te helpen)
  • Klik op Bevestigen om het proces te voltooien (3)