Hoe werkt Rate Connect?

Rate Connect stelt u in staat om te concurreren voor directe boekingen door te verzekeren dat reizigers uw officiële websitetarief in de zoekresultaten van trivago kunnen ontdekken.

Zodra u uw Rate Connect-campagne start, worden uw tarieven en OTA-tarieven op uw trivago hotelprofiel aangeprezen. Wanneer reizigers dan op uw tarief klikken, worden ze rechtstreeks naar uw boekingspagina omgeleid, zodat ze direct bij u kunnen boeken.