Wat is Rate Connect?

Rate Connect is een gespecialiseerde feature binnen trivago Hotel Manager waarmee hoteliers de officiële websiteprijzen van hun accommodatie op trivago kunnen adverteren. Door aantrekkelijke websiteprijzen op de wereldwijde hotelmetasearch van trivago te promoten, kunnen reizigers rechtstreeks op de accommodatiewebsite klikken en boeken, in plaats van via een OTA.

Ga naar Rate Connect

Bekijk deze korte video voor meer informatie over Rate Connect: