Waarom is de naam van mijn hotel op trivago gewijzigd?

Hier zijn een aantal redenen waarom we de naam veranderen:

• het hotel is onderdeel van een keten (in dat geval dient te naam van de keten vooraan te staan)
  • de accommodatiecategorie (bijv. hotel of hostel) staat niet op de juiste plek in de naam
  • een boekingssite heeft ons een update van de naam gestuurd
  • het trivago Hotel Manager-account van de accommodatie heeft meerdere gebruikers en een van hen heeft de naam veranderd

Als de naam van uw accommodatie op trivago niet klopt, kan ons Hotelier Care-team dat gemakkelijk voor u oplossen. Neem via deze link contact met hen op.