Kan ik mijn huis, appartement of aparthotel als vakantiewoning op trivago registreren?

Ja, u kunt ze registreren op trivago, maar ze moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Gasten dienen de volledige accommodatie te kunnen huren
  • Uw accommodatie heeft geen ruimtes die gedeeld worden met niet-gasten
  • Uw accommodatie dient openbaar te zijn (d.w.z. geen privéclubs)
  • Uw accommodatie dient een vaste locatie te hebben (d.w.z. geen boten, campers, trailers, stacaravans of kampeerauto’s)
Klik hier om uw huis, appartement of aparthotel als vakantiewoning op trivago Hotel Manager te registreren.