Welke prijzen worden getoond in de zoekresultaten van trivago?

trivago is een toonaangevende, wereldwijde hotelmetasearch die samenwerkt met honderden boekingssites wereldwijd om reizigers duidelijke, objectieve deals te tonen die optimaal bij hun wensen aansluiten. Als u een partner bent met boekingssites die op trivago promoten, dan tonen we uw prijzen en beschikbaarheid in de zoekresultaten van de reizigers.

Wist u dat u ook uw officiële prijzen op uw hotelprofiel kunt promoten? Dat kan met Rate Connect: een gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager. Klik hier om te ontdekken hoe u directe boekingen genereert.