Waarom verschijnen onjuiste prijzen en boekingsvoorwaarden over mijn hotel in de zoekresultaten van trivago?

Het algoritme van trivago werkt regelmatig de gepubliceerde kamerprijzen van honderden boekingssites bij. Als de prijsvorming- en boekingsvoorwaarden niet juist in de zoekresultaten van trivago verschijnen, betekent dat waarschijnlijk dat ze niet juist worden geadverteerd op de boekingssites waarmee u samenwerkt.

Klik hier om contact op te nemen met ons Hotelier Care-team voor verdere hulp bij dit probleem.