Hoeveel kost een PRO-abonnement?

De prijs van het jaarlijkse PRO-abonnement is afgestemd op uw accommodatie en u betaalt een vaste prijs. Er dienen ook geen extra commissies of toeslagen betaald te worden. Wanneer u upgradet naar PRO ontvangt u de eerste maand gratis als een welkomstkorting.

Als u al geregistreerd bent op trivago Hotel Manager, kunt u hier ontdekken wat de prijs voor een PRO-abonnement voor uw accommodatie zou zijn.

Heeft u zich nog niet op trivago Hotel Manager geregistreerd? U dient zich eerst te registreren om te ontdekken hoeveel een PRO-abonnement voor uw accommodatie kost. De upgrade naar PRO zal zo ook vlotter verlopen. Klik hier om te starten met uw gratis registratie.