Hoe kan ik een Speciale deal met behulp van een template plaatsen?

Selecteer Speciale deal in het linker navigatiemenu. Klik vervolgens op Speciale deal aanmaken om door te gaan.

1. Kies een template uit de lijst

2. Klik op Volgende om door te gaan

3. Kies de speciale deal die u wilt promoten

4. De unieke tekst voor de gekozen deal verschijnt in het vak van de Voorbeeldweergave. Dit is de tekst die reizigers te zien krijgen op uw profiel

5. Stel de vervaldatum in voor 90 dagen of voor een specifieke periode door de pop-upkalender te gebruiken. Wij sturen u drie dagen voordat uw speciale deal verloopt een herinnering

6. Klik op Plaats wanneer u klaar bent. Uw speciale deal staat gelijk live op uw profiel

7. Nadat u een speciale deal heeft geplaatst met een template, verschijnt er op de speciale deal-startpagina een bericht dat het is gelukt

8. Een speciale deal die is geplaatst met behulp van een template, is gelijk in alle 30+ talen van trivago te zien

9. Klik op een inactieve speciale deal als u deze weer wilt reactiveren op uw profiel