Hoe kan ik mijn trivago Hotel Manager-account activeren?

U dient uw accommodatie eerst op trivago Hotel Manager te registeren als u dat nog niet gedaan heeft. Klik hier om te starten met uw gratis registratie.

Nadat u deze snelle en eenvoudige stappen heeft gevolgd, verzenden we u een e-mail naar het e-mailadres dat u heeft gebruikt tijdens het registratieproces, om uw nieuwe account te verifiëren.

Als u geen e-mail van ons in uw inbox kunt vinden, controleer dan uw spamfolder voor de zekerheid. U kunt ons altijd vragen om het verificatiebericht opnieuw te verzenden door hier te klikken