Waarom worden sommige prijzen voor mijn hotel getoond en andere niet?

Prijzen die verschijnen op trivago zijn gesponsorde links betaald door boekingssites. Wegens de aard van dit betaalde adverteermodel optimaliseren boekingssites hun hotelbestandstrategieën continue en bieden zij ons verschillende hotels per markt. Dit is waarom uw hotel misschien op bepaalde vertaalde websites wel met prijzen getoond wordt, en op andere niet.

Om de kans te verhogen dat uw hotel door reizigers op trivago wordt ontdekt, kunt u overwegen om het aantal boekingssites waarmee u samenwerkt te verhogen. Kijk hierbij vooral naar sites binnen uw lokale markt.

U heeft ook de mogelijkheid om uw officiële websiteprijzen op uw hotelprofiel te promoten met Rate Connect, een gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager. Om te ontdekken hoe u directe boekingen genereert klikt u hier.