Waarom verschijnt mijn hotel niet in de zoekresultaten van trivago?

trivago werkt met honderden boekingssites om miljoenen reizigers duidelijke, objectieve hoteldeals te tonen die optimaal bij hun wensen aansluiten. U dient samen te werken met ten minste één boekingssite om uw hotel te laten voorkomen in de zoekresultaten van trivago.

Vergroot de kans dat uw hotel ontdekt wordt door reizigers rondom de wereld op trivago door met meerdere boekingssites samen te werken, en dan vooral sites in uw lokale markt.

Klik hier om contact op te nemen met ons Hotelier Care-team voor meer info over welke boekingssites aangesloten zijn bij trivago.