Waarom kan ik de hotelbeschrijving in mijn profiel niet bewerken?

Een professionele copywriter die voor trivago werkt heeft de hotelbeschrijving in uw hotelprofiel geschreven.

Deze unieke content biedt een erg groot voordeel voor uw hotelprofiel.  Onze copywriters vullen de tekst aan met trefwoorden en zinnen die de effectiviteit van uw beschrijving optimaliseren. Op deze manier kunt u uw accommodatie beter promoten op het internet en het online verkeer naar uw hotelprofiel op trivago leiden. Omdat is aangetoond dat de trefwoorden een positieve invloed hebben op de prestatie van hotelprofielen, laten we het bewerken over aan onze copywriters.

Onze gegevens tonen aan dat hotelprofielen met professioneel geschreven beschrijvingen, zoals het uwe, 14% meer kliks ontvangen van reizigers dan de profielen waarvan de huidige inhoud gekopieerd is van de hotelwebsite of verschillende andere boekingssites.

Klik hier om contact op te nemen met ons Hotelier Care-team als u de inhoud wilt bijwerken of fouten wilt verbeteren die in uw hotelbeschrijving voorkomen.