Kan ik meer dan één hotel toewijzen aan mijn trivago Hotel Manager-account?

Ja, u kunt meer dan één accommodatie aan uw trivago Hotel Manager-account toewijzen. Log in en neem de volgende stappen:

• Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm
  • Selecteer Accountinstellingen in het keuzemenu
  • Kies Hotel toewijzen in het navigatiemenu aan de linkerkant. Voer de naam van het hotel in dat aan uw account toegewezen dient te worden. Vink het vakje links van de afbeelding van het hotel aan
  • Klik op Toewijzen wanneer u klaar bent

Als uw hotel NIET in de lijst verschijnt, kunt u het toevoegen aan trivago via de knop Hotel toevoegen in het navigatiemenu aan de linkerkant. Volg hierna deze stappen:

• Voer de verplichte informatie over uw hotel in
  • Klik onderaan de pagina op Verstuur wanneer u klaar bent

Wij nemen contact met u op nadat het goedkeuringsproces over het toewijzen en/of toevoegen van uw hotel aan uw account is afgerond. Dit kan tot zeven werkdagen duren.

Klik hier om contact op te nemen met ons Hotelier Care-team als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft.