Hoe kan ik afbeeldingen naar mijn hotelprofiel uploaden?

Log in op uw trivago Hotel Manager-account en kies Afbeeldingen in het navigatiemenu aan de linkerkant om toegang te krijgen tot uw afbeeldingenbibliotheek:

• Klik op Voeg afbeeldingen toe. Upload één of meerdere afbeeldingen tegelijkertijd vanaf uw computer of mobiele apparaat
  • Voeg een kamertype toe aan uw afbeeldingen zodat reizigers weten wat uw accommodatie te bieden heeft

Handige info:

• We aanvaarden enkel afbeeldingen in jpeg- of jpg-formaat
  • Afbeeldingen dienen 2000 pixels breed te zijn
  • Uw afbeeldingenbibliotheek dient ten minste 20 afbeeldingen van hoge kwaliteit te hebben die de kamers en ruimtes van uw accommodatie van hun beste kant laten zien

Klik op Begin tutorial voor een stapsgewijze uitleg over het uploaden van afbeeldingen.