Hoe kan ik een duplicaat van mijn hotel van trivago verwijderen?

Het kan gebeuren dat uw accommodatie twee keer op trivago verschijnt, omdat we dubbele informatie over uw accommodatie van een andere boekingssite ontvangen hebben.

Ons Hotelier Care-team kan dit technische probleem eenvoudig voor u oplossen. Klik hier om contact me ze op te nemen.

Optimaliseer ondertussen beide hotelprofielen volledig met uw Hotelinformatie, zoals uw Hoteldetails, Afbeeldingen, Kamertypes en Beschrijving.