Hoe worden concurrenten in de conversietrechter geselecteerd?

Als u al een PRO-gebruiker bent, dan worden de door u bepaalde concurrenten onder ‘Accountinstellingen’ gebruikt om het ‘Aantal weergaven voor uw hotel en concurrenten’ te tonen.

Als u geen PRO-gebruiker bent, dan gebruiken we ons algoritme om uw concurrenten te bepalen op basis van locatie, trivago Intelligence en de gemiddelde kamerprijs. De identiteit van uw concurrenten wordt echter niet weergegeven.

Met een upgrade naar trivago Hotel Manager PRO kunt u uw belangrijkste concurrenten bepalen en in de gaten houden, uw tarieven met hen vergelijken en nog veel meer. Klik hier om te leren wat het betekent om een competitief stapje voor te zijn op trivago.