Hoe kan ik statistieken van mijn dashboard downloaden?

Om de prestatiestatistieken van uw accommodatie op trivago te downloaden, volgt u de volgende eenvoudige stappen. Meld u eerst aan bij uw trivago Hotel Manager-account en open uw dashboard.

Uw conversietrechter

• Klik op Downloaden
• Open het Excel-bestand om uw resultaten van de laatste 90 dagen te bekijken.

Uw prestaties op trivago

• Kies een periode in de pop-upkalender onder ‘Uw prestaties op trivago’
• Kies de dag, week of maand om een overzicht van de bijbehorende statistieken weer te geven
• Klik op Downloaden nadat u een periode heeft gekozen
• Open het Excel-bestand om de resultaten te bekijken