Wat is trivago Hotel Manager?

trivago Hotel Manager is ons gebruiksvriendelijke marketingplatform dat u in staat stelt om controle over uw hotelprofiel te nemen.

Met trivago Hotel Manager Basic (de gratis versie van trivago Hotel Manager) kunt u de content van uw hotelprofiel toevoegen, wijzigen en beheren. U kunt hiermee ook uw prestaties op trivago volgen aan de hand van eenvoudige statistieken.

Als u uw hotel nog niet geregistreerd en toegewezen heeft op trivago Hotel Manager, kunt u dit gratis doen door hier te klikken.

trivago Hotel Manager biedt ook betaalde marketingproducten en -functies:

trivago Hotel Manager PRO is de premiumversie van trivago Hotel Manager. Klik hier om te leren wat het betekent om een competitief stapje voor te zijn op trivago.

U kunt ook uw officiële websiteprijzen op uw hotelprofiel promoten met Rate Connect, een gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager. Klik hier om te ontdekken hoe u directe boekingen genereert.

Door te profiteren van zowel PRO als Rate Connect heeft u alle middelen die nodig zijn om uw algemene prestatie op trivago te versterken met het meest volledig mogelijke hotelprofiel.