Hoe neem ik contact op met trivago?

Bent u een hotelier en heeft u hulp nodig bij uw trivago Hotel Manager-account? Hotelier Care is van maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09.00 tot 17.30 uur MET. Neem gerust contact op met ons via het communicatiekanaal van uw voorkeur:

• Neem telefonisch contact op. Klik op ‘Bel ons’ rechts bovenaan uw scherm om het nummer voor uw land en taal weer te geven.
  • Klik hier om ons een verzoek te verzenden.
  • Klik op de tekstballon rechts onderaan uw scherm om live met ons te chatten.

Als u een reiziger bent die hulp nodig heeft bij het boeken, kunt u hier terecht.