Waar kan ik mijn PRO-abonnementsfacturen vinden?

Zodra uw jaarlijks PRO-abonnement gestart is en telkens wanneer het automatisch hernieuwt, verzenden we u een e-mail met uw factuur naar het e-mailadres dat u heeft ingevoerd toen u uw accommodatie op trivago Hotel Manager registreerde.

Als u bij het starten van uw eerste abonnement of bij de jaarlijkse verlenging geen e-mail in uw inbox van ons heeft ontvangen, controleer dan voor de zekerheid uw spamfolder.

U kunt uw facturen ook in pdf-formaat downloaden wanneer u bent ingelogd bij uw trivago Hotel Manager PRO-account:

• Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm
  • Kies Accountinstellingen in het keuzemenu
  • Selecteer Mijn abonnementen in het navigatiemenu aan de linkerkant
  • Klik op Facturen weergeven in de sectie Factuurgegevens onder het order-nr