Hoe kan ik mijn eigen speciale aanbieding plaatsen?

1. Kies Schrijf uw eigen speciale deal

2. Klik op Volgende

3. Selecteer de taal waarin u uw speciale deal gaat schrijven. U kunt uit meer dan 30 talen kiezen.

4. Kies het onderwerp in het keuzemenu

5. Voer accurate en aantrekkelijke informatie in die u graag wilt delen

6. Uw tekst verschijnt in het vak van de Voorbeeldweergave. Dit is de tekst die reizigers te zien krijgen op uw profiel.

7. Stel de vervaldatum in voor 90 dagen of voor een specifieke periode door de pop-upkalender te gebruiken. Wij sturen u drie dagen voordat uw speciale deal verloopt een herinnering.

8. Klik op Plaats wanneer u klaar bent. Uw deal staat pas live op uw profiel nadat het goedkeuringsproces is afgerond. Dit kan tot zeven werkdagen duren.

9. Nadat u een speciale deal heeft ingediend, verschijnt er op de speciale deal-startpagina een bericht dat uw deal in behandeling is

10. Een door u geschreven deal is in de gekozen taal te zien op uw hotelprofiel

11. Klik op een inactieve speciale deal als u deze weer wilt reactiveren op uw profiel