3. Val op dankzij doorslaggevende marketingtools

Inhoudsopgave:

Onderscheid u van de concurrentie

1. Wek de interesse van potentiële gasten
  2. HHet plaatsen van een speciale deal met behulp van een template
  3. Het schrijven van uw eigen speciale deal
  4. Advies van ons team

Geef uw siteverkeer een boost

1. Maak het gasten eenvoudig om u in de digitale wereld te vinden
  2. Update uw contactgegevens
  3. Advies van ons team

Nu u de tools heeft om uw doelgroep te identificeren, bevindt u zich in een goede positie om uw hotel bij hen op trivago aan te prijzen en hen aan te moedigen om rechtstreeks contact met u op te nemen.

Onderscheid u van de concurrentie

Wek de interesse van potentiële gasten

Door de grote hoeveelheid hotels waar u online mee concurreert, is het belangrijk om op te vallen en de interesse van reizigers te wekken wanneer u in hun zoekresultaten verschijnt.

Dankzij trivago Hotel Manager PRO kunt u een speciale deal plaatsen om uw accommodatie aan te prijzen en deze van de rest te onderscheiden. Van gratis en goedkopere services tot mooie geschenken, wij hebben verschillende templates aangemaakt zodat u potentiële gasten kunt aanmoedigen om direct bij u te boeken. Bovendien is elke geplaatste deal steeds automatisch beschikbaar in meer dan 30 talen.

Ook staat de opvallende speciale deal-knop meteen op uw hotelprofiel waardoor uw profiel opvalt in de zoekresultaten van de 55 platforms van trivago. U profiteert zo dus van meer zichtbaarheid op wereldwijd niveau.

Scroll naar boven

Het plaatsen van een speciale deal met behulp van een template

Selecteer Speciale deal in het linker navigatiemenu. Klik vervolgens op Speciale deal aanmaken om door te gaan.

1. Kies een template uit de lijst

2. Klik op Volgende om door te gaan

3. Kies de speciale deal die u wilt promoten

4. De unieke tekst voor de gekozen deal verschijnt in het vak van de Voorbeeldweergave. Dit is de tekst die reizigers te zien krijgen op uw profiel

5. Stel de vervaldatum in voor 90 dagen of voor een specifieke periode door de pop-upkalender te gebruiken. Wij sturen u drie dagen voordat uw speciale deal verloopt een herinnering

6. Klik op Plaats wanneer u klaar bent. Uw speciale deal staat gelijk live op uw profiel

7. Nadat u een speciale deal heeft geplaatst met een template, verschijnt er op de speciale deal-startpagina een bericht dat het is gelukt

8. Een speciale deal die is geplaatst met behulp van een template, is gelijk in alle 30+ talen van trivago te zien

9. Klik op een inactieve speciale deal als u deze weer wilt reactiveren op uw profiel

Scroll naar boven

Het schrijven van uw eigen speciale deal

1. Kies Schrijf uw eigen speciale deal

2. Klik op Volgende

3. Selecteer de taal waarin u uw speciale deal gaat schrijven. U kunt uit meer dan 30 talen kiezen.

4. Kies het onderwerp in het keuzemenu

5. Voer accurate en aantrekkelijke informatie in die u graag wilt delen

6. Uw tekst verschijnt in het vak van de Voorbeeldweergave. Dit is de tekst die reizigers te zien krijgen op uw profiel.

7. Stel de vervaldatum in voor 90 dagen of voor een specifieke periode door de pop-upkalender te gebruiken. Wij sturen u drie dagen voordat uw speciale deal verloopt een herinnering.

8. Klik op Plaats wanneer u klaar bent. Uw deal staat pas live op uw profiel nadat het goedkeuringsproces is afgerond. Dit kan tot zeven werkdagen duren.

9. Nadat u een speciale deal heeft ingediend, verschijnt er op de speciale deal-startpagina een bericht dat uw deal in behandeling is

10. Een door u geschreven deal is in de gekozen taal te zien op uw hotelprofiel

11. Klik op een inactieve speciale deal als u deze weer wilt reactiveren op uw profiel

Scroll naar boven

Advies van ons team

Door uw accommodatie te promoten met behulp van een speciale deal, kunt u van nieuwsgierige reizigers betalende gasten maken. Voor inspiratie kunt u naar de pagina’s Bezoekersprofiel en Prijzen vergelijken gaan om hier te bekijken welke deals het beste bij uw doelpubliek passen.

Houd er rekening mee dat de speciale deal-knop alleen verschijnt nadat u een deal heeft geplaatst. Gebruik deze knop om reizigers uit te nodigen om direct bij u te boeken.

Als u graag uw eigen speciale deal schrijft, volg dan onze richtlijnen om de kwaliteit van de tekst die reizigers op trivago te zien krijgen te verzekeren.

no.png  Content die wij niet publiceren:

• Promotie van aanbiedingen, kamertarieven, "het laagste tarief" en "het beste tarief"
  • Namen van concurrenten of vergelijkingen tussen uw hotel en dat van een concurrent
  • Slechte grammatica, spelfouten en het gebruik van emoji's
  • Complete woorden of zinnen in hoofdletters
  • Websitelinks, e-mailadres, telefoonnummer

yes.png  Content die wij wel publiceren:

• Kortingen op services, voorzieningen, toegangskaarten, parkeren, etc.
  • Promotie van speciale nieuwtjes over uw hotel
  • Professioneel geschreven content die is vertaald in andere talen
  • Content volledig in hoofdletters is alleen toegestaan in coupons
  • Strakke en overzichtelijke lay-out

Andrew Marcione
Product Communication, Advertiser Relations

Scroll naar boven

Geef uw siteverkeer een boost

Maak het gasten eenvoudig om u in de digitale wereld te vinden

Omdat u van trivago Hotel Manager Basic naar PRO bent gegaan, zullen uw prominente contactgegevens op uw hotelprofiel verschijnen. Potentiële gasten van over de hele wereld kunnen rechtstreeks contact met u opnemen via drie extra communicatiekanalen:

• E-mail
  • Telefoon
  • Officiële homepage

Het plaatsen van uw contactinformatie is een kans voor u om directe boekingen te generen, aangezien reizigers hiermee persoonlijk contact met u kunnen opnemen.

Scroll naar boven

Update uw contactgegevens

Als u uw Contactgegevens al in uw hotelprofiel heeft aangegeven toen u zich voor het eerst registreerde voor trivago Hotel Manager Basic, dan zal deze informatie automatisch getoond worden bij het upgraden naar PRO. Controleer dit om na te gaan of alles nog actueel is.

• Selecteer Hoteldetails in het menu aan de linkerkant
  • Vul uw Contactgegevens in als deze informatie niet verschijnt of bijgewerkt dient te worden

Scroll naar boven

Advies van ons team

Als u toch uw Contactgegevens aan het bijwerken bent in het gedeelte Hotelinformatie, kunt u gelijk even controleren of de inhoud van uw hotelprofiel volledig en nog steeds actueel is.

Dit kunt u doen door de verschillende tabs binnen het gedeelte Hoteldetails te bekijken, net als de pagina's Afbeeldingen en Beschrijving.

De tips om uw Profielsterkte te verbeteren, geven aan wat er bijgewerkt of toegevoegd dient te worden.

Door alle details over uw hotel te vermelden, bereikt u meer reizigers op trivago en biedt u hen een betere zoekervaring wanneer uw hotelinformatie overeenkomt met hun criteria, vooral wanneer dit in combinatie is met visuele content. Dit loont zeker op trivago, aangezien volledige hotelprofielen 70% meer kliks ontvangen.

Stephen Hogg
Global Hotel Content

Scroll naar boven

Data voor het laatst bijgewerkt in: januari 2018