Hoe kan ik een kamertype toewijzen aan een foto?

Er zijn drie manieren om een​kamertype aan een foto toe te wijzen:

1. Klik op een foto in uw afbeeldingenbibliotheek en kies vervolgens het kamertype in het pop-upvenster.

2. Klik op de vervolgkeuzepijl onderaan de foto om een kamertype toe te wijzen.

3. U kunt ook kamertypes aan meerdere foto's tegelijkertijd toewijzen door de vakken in de linkerbovenhoek van de foto's aan te vinken en vervolgens op de knop 'Kamertype toewijzen' boven de hoofdafbeelding te klikken.