Hoe kan ik mij aanmelden voor trivago Hotel Manager PRO?

U aanmelden voor PRO is eenvoudig en u ontvangt de eerste maand gratis bij uw nieuwe jaarabonnement. U kunt uw PRO-account vandaag op twee manieren aanmaken:

1. Klik hier om een trivago-vertegenwoordiger te verzoeken gratis contact met u op te nemen.
  2. Upgrade zelf via de volgende stappen:
  • Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm
  • Selecteer Accountinstellingen in het keuzemenu
  • Kies PRO-upgrades in het navigatiemenu aan de linkerkant
  • Klik op Doorgaan naar betaling om verder te gaan
  • Voer uw factuurgegevens in en selecteer uw voorkeursbetalingsmethode

Welke manier u ook kiest om u aan te melden voor PRO, we nemen snel na uw aanmelding contact met u op om u te helpen bij de start van uw PRO-reis. Hiermee bent u volledig uitgerust om uw accommodatie zo efficiënt mogelijk op trivago aan te prijzen.