Waarom verschilt de beoordelingsscore op trivago van die op andere boekingssites?

trivago streeft ernaar om het eerste punt voor onafhankelijke informatie voor reizigers te zijn, zodat zij hun ideale hotel kunnen vinden. Daarom nemen we niet eenvoudigweg de beoordelingsscores van één website over.

Met de trivago Rating Index™, of tRI™, kunt u alle accommodatietypes op één gelijk niveau vergelijken. Om een algemene, onpartijdige vergelijking te maken voor iedereen, maakt de tRI™ gebruik van een algoritme dat miljoenen gastenscores van over het hele internet verzamelt.

Het algoritme houdt rekening met de beoordelingsscore van een accommodatie op één online platform in vergelijking met die van een andere accommodatie op meerdere platformen en past de berekening voor de trivago Rating Index-score daar op aan.

Alle beoordelingsschalen worden omgezet in de 10-puntsschaal voor de indexscores van trivago. De beoordelingsscores worden dagelijks bijgewerkt zodat de beoordelingen zo up-to-date mogelijk zijn.

Daarom is het belangrijk om uw tevreden gasten aan te moedigen om positieve beoordelingen achter te laten op de site waar ze hebben geboekt.

Was this article helpful?
2 out of 17 found this helpful
Have more questions? Submit a request