Hoe werkt cost-per-click (CPC) bij Rate Connect?

Typische advertentiecampagnes op basis van cost-per-click (CPC) vereisen dat de adverteerder voortdurend bods instelt en aanpast om een hoge paginaranking voor zijn advertentie of deal te bereiken.

We weten hoe druk hoteliers het hebben en daarom hebben we het proces voor u vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Wanneer u met Rate Connect op trivago adverteert, passen we dagelijks automatisch het individuele CPC-bod van uw accommodatie aan. Zo is de campagne altijd competitief met andere adverteerders.

Om de CPC-prijzen voor elke accommodatie te bepalen, schatten we eerst een bereik in gebaseerd op het type accommodatie en het gebruikersgedrag op alle vertaalde platforms van trivago. Zodra uw officiële websiteprijzen live zijn op trivago passen we CPC-prijzen dagelijks aan op basis van realtime marktgegevens, zoals accommodatieprijzen en CPC’s van concurrenten.

Ga naar Rate Connect