Hoe kan ik mijn prestaties op Rate Connect bijhouden?

Prestatiegegevens zijn beschikbaar op twee locaties in trivago Hotel Manager:

1. Uw prestaties onder Rate Connect
Hier vindt u een overzicht van alle belangrijke prestatiegegevens van de laatste 12 maanden (in het algemeen of per markt), weergegeven per maand, week of dag:

• Budgetverbruik: Controleer op elk moment hoeveel budget u nog over heeft.
  • Kliks: Bekijk het aantal keer dat reizigers op uw officiële websiteprijs hebben geklikt.
  • Boekingen: Controleer het aantal directe boekingen dat u gedurende een bepaalde periode behaalt.
  • Omzet: Bekijk uw bruto-omzet op basis van tracking pixel-gegevens.
    Wanneer u een Rate Connect-campagne start, installeren wij een zogenaamde tracking pixel waarmee wij de omzet kunnen bijhouden iedere keer wanneer op de website van uw hotel een directe boeking is voltooid.
  • Geschatte CPA: Bekijk de verwachte kosten per acquisitie (CPA) voor elke ontvangen boeking (berekend als kosten gedeeld door de omzet).

2. Uw trivago Hotel Manager-dashboard
Klik hier voor meer informatie.