Hoe kan ik mijn prestaties op Rate Connect bijhouden?

Prestatiegegevens zijn beschikbaar op twee locaties in trivago Hotel Manager:

1. Uw pagina Prestaties in Rate Connect
Hier vindt u een overzicht van alle belangrijke prestatiegegevens van de laatste 12 maanden (in het algemeen of per markt), weergegeven per maand, week of dag:

Topstatistieken

Navigeer van het ene statistiekenmenu naar het andere om de bijbehorende gegevens te bekijken

• Kliks: Ontdek hoeveel reizigers op uw websitetarief hebben geklikt
  • Boekingen: Bevestig hoeveel u er in een bepaalde periode heeft ontvangen
  • Omzet: Controleer de totale boekingswaarde op basis van trackingpixelgegevens
  • Geschatte CPA: Bekijk de berekende kosten voor elke boeking

Gegevens

Bekijk uitgebreide gegevens van alle topstatistieken

• Grafiek: Houd de muis op een punt om de gegevens van een geselecteerde periode te bekijken
  • Tabel: Controleer en sorteer gegevens in tabelweergave

Notificaties

Bekijk de status van uw campagne elke keer als u inlogt

• Budget: Blijf op de hoogte van uw maandelijkse uitgaven
  • Campagne: Zie of uw campagne online, gepauzeerd of gedeactiveerd is
  • Verbinding: Wees ervan op de hoogte als de service onderbroken wordt

Ga naar Rate Connect

2. Uw trivago Hotel Manager-dashboard
Klik hier voor meer informatie.