Is trivago Hotel Manager gratis? Zijn er kosten aan sommige functies verbonden?

trivago Hotel Manager, ons gebruiksvriendelijke marketingplatform, is gratis en stelt u in staat om controle over uw hotelprofiel te nemen.

Met een Basic-account, kunt u de inhoud van uw profiel beheren, uw prestaties controleren en uw online reputatie volgen. U betaalt geen kosten of commissies.

Als u uw hotel nog niet geregistreerd en toegewezen heeft op trivago Hotel Manager, kunt u dit doen door hier te klikken.

trivago Hotel Manager biedt ook betaalde marketingproducten en -functies:

PRO is de premiumversie van trivago Hotel Manager. Met PRO krijgt u toegang tot belangrijke promotietools om meer aandacht te trekken op trivago, net als toegang tot exclusieve statistieken om uw markten beter te begrijpen en strategische beslissingen voor uw business te maken. Voor het jaarabonnement op PRO wordt een vaste prijs in rekening gebracht en er zijn geen extra toeslagen.

Bent u benieuwd naar welke premium marketingfuncties van PRO u kunnen helpen om een competitief stapje voor te zijn? Ontdek het hier zelf.

Als u uw websiteprijzen rechtstreeks op uw trivagoprofiel wilt promoten, kunt u het beste een Rate Connect-campagne opzetten. Met deze gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager kunt u directe boekingen genereren.

Rate Connect maakt gebruik van een betaalmodel op basis van kosten per klik (CPC). Iedere keer dat een reiziger op uw websitetarief klikt, wordt er dus een kleine toeslag in rekening gebracht.  Er zijn geen bijkomende registratie- of abonnementskosten.

Wilt u meer weten over hoe u minder boekingscommissies kunt betalen? Ontdek hier meer.

Door te profiteren van zowel PRO als van Rate Connect heeft u alle middelen die nodig zijn om uw algemene prestatie op trivago te verbeteren met het meest volledig mogelijke hotelprofiel.

Was this article helpful?
98 out of 132 found this helpful