Hoe kan ik mijn hotel toevoegen aan trivago?

U dient uw accommodatie eerst op trivago Hotel Manager te registeren als u dat nog niet gedaan heeft. Klik hier om te starten met uw gratis registratie.

Als uw accommodatie niet in de lijst verscheen toen u zich aan het registreren was op trivago Hotel Manager, kunt u de volgende eenvoudige stappen volgen om uw hotel toe te voegen aan trivago:

• Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm
  • Selecteer Accountinstellingen in het keuzemenu
  • Klik op Hotel toevoegen in het navigatiemenu aan de linkerkant
  • Voer de verplichte informatie over uw hotel in
  • Klik onderaan op Versturen wanneer u klaar bent

Wij nemen contact met u op nadat het goedkeuringsproces is afgerond. Dit kan tot zeven werkdagen duren.