Hoe kan ik mijn hotel registeren en toewijzen op trivago Hotel Manager?

U kunt uw hotel registreren en toewijzen op trivago Hotel Manager door hier te klikken.

Voor een stapsgewijze uitleg over het registratieproces, klikt u op Begin tutorial.

Als u al geregistreerd bent, maar hulp nodig heeft bij het toewijzen van uw hotel, volg dan deze vijf eenvoudige stappen wanneer u bent ingelogd bij trivago Hotel Manager:

• Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw scherm
  • Selecteer Accountinstellingen in het keuzemenu
  • Klik op Hotel toewijzen in het linker navigatiemenu
  • Voer de naam van uw hotel in via de zoekbalk en klik erop wanneer het in de lijst verschijnt
  • Klik ten slotte op Toewijzen

Als uw hotel NIET in de lijst verschijnt, kunt u deze toevoegen aan trivago via de knop Voeg een hotel toe in het linker navigatiemenu. Volg hierna deze stappen:

• Voer de verplichte informatie over uw hotel in
  • Klik onderaan op Verstuur wanneer u klaar bent

Wij nemen contact met u op nadat het goedkeuringsproces over het toewijzen en/of toevoegen van uw hotel is afgerond. Dit kan tot zeven werkdagen duren.