Wat is trivago Hotel Manager?

trivago Hotel Manager is ons gebruiksvriendelijke marketingplatform dat u in staat stelt om controle over uw hotelprofiel te nemen.

Met trivago Hotel Manager Basic (de gratis versie van trivago Hotel Manager) kunt u de content van uw hotelprofiel toevoegen, wijzigen en beheren. U kunt hiermee ook uw prestaties op trivago volgen aan de hand van eenvoudige statistieken.

Als u uw hotel nog niet geregistreerd en toegewezen heeft op trivago Hotel Manager, kunt u dit gratis doen door hier te klikken.

trivago Hotel Manager biedt ook betaalde marketingproducten en -functies:

trivago Hotel Manager PRO is de premiumversie van trivago Hotel Manager. Klik hier om te leren wat het betekent om een competitief stapje voor te zijn op trivago.

U kunt ook uw officiële websiteprijzen op uw hotelprofiel promoten met Rate Connect, een gespecialiseerde feature op trivago Hotel Manager. Klik hier om te ontdekken hoe u directe boekingen genereert.

Door te profiteren van zowel PRO als Rate Connect heeft u alle middelen die nodig zijn om uw algemene prestatie op trivago te versterken met het meest volledig mogelijke hotelprofiel.

Was this article helpful?
38 out of 47 found this helpful
Have more questions? Submit a request